Webutvikling

Vi designer og utvikler nettsider etter ditt behov!

Ny nettside til din bedrift?

Din nettside er en stor og vitktig del av din bedrifts ansikt utad. Nettsiden er som regel første møte potensielle kunder har med bedriften din. Vi designer og utvikler profesjonelle nettsideløsninger til alle behov.

 

Hva utgjør en god nettside?

En god nettside skal se bra ut, være responsiv, score høyt på søkemotorer, være rask, brukervennlig, trygg og sikker og engasjere de besøkende til å ta action. Vi tar stilling til dette i alle nettsideløsninger vi leverer. 

 

Våre webutvikling tjenester

Hjemmeside

Vi setter opp hjemmesiden din akkurat slik du ønsker. Samtidig tar vi hensyn til at hjemmesiden skal være estetisk, funksjonell og inneholde relevant informasjon.

Webdesign

Design er en stor del av hverdagen vår, og nettsider er ingen unntak. Et bra webdesign er med på å skape trygghet og tillit og gir et godtførsteinntrykk av din bedrift.

Nettbutikk

Vi leverer netbutikk i alle størrelser og tilpasser oss dine behov. Vi er med deg fra planlegging til lansering av din nettbutikk.

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering) handler om å optimalisere din nettside for traffik. Med god SEO vil din nettside nå frem til målgruppen du ønsker. 

Webanalyse

En webanaylyse gir deg data og oversikt, slik som nettsidens hastighet, brukervennlighet, SEO, og hvem som besøker nettsiden. 

Driftsavtale

En driftsavtale innebærer drift, sikkerhet, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside. 

Prøv ut en av våre demosider

Våre demosider representerer et utvalg av varierte design som er tilpasset forskjellig bruk.

Selgeren

En side for deg som selger på nett

Stylisten

En side for deg som er opptatt av stil

Minimalisten

En side for deg som vil holde det enkelt

den lekne

En side for deg som vil by på det kreative