Webutvikling

Vi designer og utvikler nettsider etter ditt behov!

Ny nettside eller re-design av nettsiden?

Vi designer og utvikler profesjonelle nettsideløsninger til alle behov – både i privat og bedriftssammenheng. Alt fra enkle statiske sider til større dynamiske webdesignprosjekter. Vi leverer alle våre nettsideløsninger med et innbydende og responsivt design, samtidig som vi fokuserer på brukervennlighet, funksjonalitet, søkeoptimalisering, respons- og oppetid, samt sikkerhet.

Hva innebærer webutvikling?

Funksjonalitet

Det er et mangfold av funksjonaliteter som kan implementeres på din nettside. Derfor bruker vi god tid på å finne den riktige løsningen for deg og dine kunder. Noe som kan resultere i økt brukertid.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering handler om å optimalisere en nettside for organisk trafikk. Vi utvikler alle våre nettsider med hensyn til søkemotorenes algoritmer slik at din nettside når frem til målgruppen du ønsker.

Responsivt Design

Det er viktig å ta i betraktning at det vil være flere ulike enheter som besøker din nettside. Derfor optimaliserer vi alle våre nettsider for mobil, nettbrett og PC/MAC for en god brukeropplevelse.

Besøksanalyse

En besøksanalyse kartlegger data fra dine besøkende slik som antall minutter de bruker på de ulike sidene, hva de ser på, antall unike besøkende osv. Dette gir deg innsikt i markedet og muligheten til å være proaktiv.

Hastighetsoptimalisering

Internettbrukere blir stadig mer utålmodig og ønsker rask og enkel tilgang til informasjonen de trenger. Hvert sekund teller. Av den grunn setter vi en høy prioritet på hastighet, og sørger for lavest mulig lastetid i henhold til ditt webhotell.

Sikkerhet

Sikkerheten på nettsiden din må tas på alvor for å bevare deg, dine kunder og vår integritet. Derfor bruker vi et av markedets beste sikkerhetstjenester på din nettside. Videre iverksetter vi en rekke tiltak for å opprettholde sikkerhetsnivået. 

Webdesign prosessen

Kartlegging av behov

Når du kontakter oss, ønsker vi å kartlegge dine behov. Dette gjør vi over e-post, telefon eller et fysisk møte. Når vi har kartlagt dine ønsker og behov vil vi sende et uforpliktende pristilbud.

Kontraktinngåelse

Alle våre oppdrag kontraktfestes for å sikre avtalen for begge parter. Når vi har kommet til enighet om tjenester og pris vil du motta en kontrakt med blant annet prisen som er avtalt, leveringstid og øvrige vilkår og betingelser. 

Utvikling

Underveis i utviklingen av din nye nettside vil du få muligheten til å komme med ønsker om endringer. Vi vil sette opp ett eller flere møter der vi gjennomgår nettsiden og hva som har blitt gjort. Under møtene kan du komme med ønsker om endringer. 

Ferdigstillelse

Når alle endringer er gjort, og nettsidens innhold og design er ferdig produsert, vil vi ferdigstille nettsiden ved å gjennomføre en hastighetsoptimalisering.

Lansering

Nettsiden blir lansert og gjort tilgjengelig på internett.

Oppfølging

Etter at din nettside er ferdig utviklet og lansert vil du få 30 dager fri oppfølging m/opplæring. Du vil også få et tilbud om en webmasteravtale. En webmasteravtale innebærer blant annet sikkerhet, søkemotoroptimalisering, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside.